De 7 beste apps voor op vakantie

By 31 juli, 2023juli 9th, 2024Apps, Artikels, Internet, Smartphones, Tips

Veel mensen vertrekken tijdens de zomermaanden op vakantie. Jij ook? Lees dan zeker verder om de beste apps te ontdekken die jouw vakantie nog beter kunnen maken!

1. Tripadvisor Tripadvisor - ontdek je omgeving op vakantie

In deze app kan je aanbevelingen vinden van andere reizigers. Van restaurants, musea, bezienswaardigheden tot accommodaties. Je kan hier alle pareltjes ontdekken van de plaats waar jij op reis bent. Geef je bestemming in en filter eventueel naar type uitje of prijsklasse en ontdek de leukste plekjes.

 

 

 

AroundMe - ontdek je omgeving op vakantie2. AroundMe

Ook op de AroundMe app kan je leuke plekjes vinden. De app geeft namelijk suggesties op basis van je locatie, en dus van dingen die bij jou in de buurt zijn op dat moment. Niet alleen om de leukste restaurantjes en activiteiten te vinden is dit handig, maar ook voor meer praktische zaken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een plek waar je cash geld kan afhalen, of naar een apotheek? AroundMe geeft weer waar ergens je dit kan vinden in jouw buurt.

 

 

 

Google maps - verplaatsing op vakantie3. Google Maps

Met Google Maps kan je eenvoudig overal de weg vinden. Navigeer naar de bestemming waar je heen wilt en kies welk vervoermiddel je wilt gebruiken: te voet, fiets, auto, openbaar vervoer. Ook vind je hier op de kaart reviews van restaurants, hotels, enz.

 

 

 

 

Moovit - openbaar vervoer op vakantie4. Moovit

Met deze app heb je in een handomdraai een overzicht van alle openbaar vervoer dat in de buurt is. Je ziet zowel de vertrektijden als de prijzen en de vertrektijden worden real-time aangepast. De app geeft ook aan wanneer je uit moet stappen van bijvoorbeeld een bus of tram om op je gewenste bestemming aan te komen.

 

 

 

 

Toiletfinder - vindt altijd en overal en toilet op vakantie5. ToiletFinder

Loop je ergens rond en moet je dringend naar het toilet? Met ToiletFinder kan je gemakkelijk toiletten bij jou in de buurt terugvinden. Gebruikers kunnen aangeven waar je naar het toilet kan gaan en of dit toilet gratis is. Ook kan je zien of het toilet rolstoeltoegankelijk is.

 

 

 

 

Google translate - spreek de juiste taal op vakantie6. Google translate

Met Google translate kan je zowel door te typen, een spraakbericht in te spreken of met je camera tekst vertalen. Versta je bijvoorbeeld de menukaart niet, of wil je lezen wat er in een museum op een bordje staat? Richt je camera op de tekst en Google translate vertaalt het voor jou. Leer meer over Google translate in dit artikel

 

 

 

 

Valuta+ op vakantie7. Valuta+

Als je in een land op vakantie bent waar ze met een andere munteenheid betalen, kan het wel eens van pas komen om bedragen om te rekenen naar Euro. Met Valuta+ kan je dit gemakkelijk doen. Je geeft gewoon het bedrag in en de app berekent hoeveel dit is in Euro.

 

 

 

 

Alle apps kan je downloaden via de Appstore (iPhone) of de Google Play Store (Android).

Ik vond deze tip bruikbaar?

Bij BEEGO staan er verschillende slimme studenten klaar om u uit de nood te helpen. Al onze studenten werden nauwkeurig geselecteerd zodat ze u kwalitatieve hulp bieden.

Bekijk onze video

BEEGO help me

Heb je hulp nodig?

Heb je hulp nodig naar aanleiding van dit artikel? Onze studenten komen je graag helpen, vanaf 22 euro komen ze al naar je thuis. Probeer het gerust een keer!

Onze video

Wil je op de hoogte blijven van Beego? Vous voulez rester informé sur Beego ? Want to keep up to date with Beego?

Inschrijven S'abonner Subscribe

Je kan op elk moment uitschrijven. We sturen zeker niet te veel e-mails 😉 Vous pouvez vous désinscrire à tout moment. Nous n'envoyons certainement pas trop d'e-mails 😉 You can unsubscribe at any time. We certainly don't send too many e-mails 😉

  Wil je op de hoogte blijven?

  • Ontvang handige digitale tips en advies
  • Krijg regelmatig een korting of andere acties toegestuurd
  • Kom meer te weten over BEEGO
  Je kan op elk moment uitschrijven. We sturen zeker niet te veel e-mails   

  Oeps..., er is iets fout gegaan. Probeer opnieuw.
  Bedankt! We hebben je een email gestuurd waar je de inschrijving kan bevestigen!
  Kan ik u helpen?
  Beego klantenservice
  078 485 400
  (Lokaal tarief, zonder meerkost)
  Bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag
  (Niet op feestdagen)
  Stuur een bericht
  Contacteer ons
  terug

   Bedankt
   terug

   Het formulier is verstuurd, we nemen spoedig contact met u op!