Over Beego

Wanneer je een probleem of vraag hebt over je computer, smartphone, tablet, digitale televisie, printer … kan je sinds eind 2017 Beego inschakelen voor een betrouwbare oplossing.

Beego schakelt slimme informatica-studenten in die je aan huis en met geduld helpen. Van eenvoudige vragen tot een privéles of een complex technisch probleem, we selecteren een betrouwbare student met de juiste kennis uit jouw buurt. Ondertussen is Beego actief in bijna heel Vlaanderen en Brussel.

Mensen geholpen

Studenten

Gemeenten

Km's gefietst

BEEGO team
BEEGO Studenten op de fiets

Onze studenten

Bij Beego staat een groot team van slimme IT-studenten voor je klaar. Al onze studenten worden grondig geselecteerd op zowel hun technische kennis als op hun capaciteiten om die in mensentaal over te brengen.

Beego en de hogescholen

Verschillende hogescholen vinden het waardevol dat hun studenten ervaring opdoen in de praktijk. Daarom stimuleren zij de studenten om zich te engageren voor een studentenjob bij Beego. De studenten verdienen dus niet alleen een centje bij, ze krijgen hiervoor een aantal punten die mee tellen voor hun studiegebied. Bovendien helpen ze mee de digitale kloof te verkleinen en leveren een bijdrage aan de maatschappij.

BEEGO man met laptop
HoGent logo
BEEGO werkt samen met artesis plantijn hogeschool antwerpen
BEEGO werkt samen met KdG
BEEGO Werkt samen met vives
BEEGO Werkt samen met Thomas More
BEEGO werkt samen met UA

Ons team achter de schermen

Profielfoto Betty

Betty

Klantenfluisteraar

Betty is de klantenfluisteraar van Beego. Als je ons belt, krijg je steeds Betty aan de lijn. Zij zorgt ervoor dat alle klanten steeds een afspraak krijgen op het juiste moment, met een leuke babbel erbij natuurlijk!

Profielfoto Morane

Morane

Community Manager

Morane is een van onze community managers, die zich ontfermen over alle studenten van Beego. Ze selecteren en begeleiden nieuwe studenten. Ook is Morane verantwoordelijk voor de digipunten bij onze partners: Ze matcht steeds de juiste student met het juiste digipunt, zodat iedereen goed geholpen wordt.

Profielfoto Kristien

Kristien

Community Manager

Kristien is een van onze community managers, die zich ontfermen over alle studenten van Beego. Samen met Morane selecteert en begeleidt ze nieuwe studenten. Daarnaast zorgt ze voor een vlotte samenwerking met de gemeenten die Beego-studenten willen inzetten voor hun digipunten en/of andere IT-ondersteuning.

Profielfoto Frederick

Frederick

Oprichter

Frederick is de oprichter van Beego.  Na jarenlange ervaring in de telecomsector besloot hij Beego uit de grond te stampen. Hij is een gedreven impact-ondernemer met één doel: de digitale kloof verkleinen.

Profielfoto Manno

Manno

Mede-oprichter

Manno is de mede-oprichter van Beego. Hij is dé IT’er van Beego en diegene die ervoor zorgt dat ons digitaal platform steeds handiger wordt. Hij is onze opper-informaticus die voor alles een oplossing vindt.

Profielfoto Matthias

Matthias

Back-end developer – Dev Ops specialist

Matthias is een oude bekende bij Beego. Hij startte hier ooit als stagiair, maar ondertussen heeft hij veel professionele ervaring op zijn palmares. Hij is erg gepassioneerd door alles wat te maken heeft met Back-End en Dev Ops om zo de ontwikkelomgeving efficiënter te maken.

Profielfoto Staf

Staf

UX/UI front-end developer

Staf is onze front-end developer die maar liefst 15 jaar ervaring in UX- en UI-gerelateerde functies heeft. Hij is een creatieve duizendpoot met een passie voor design, webdesign, front-end development en droge humor.

Profielfoto Leen

Leen

Marketingmedewerker

Leen is onze marketingmedewerker. Ze runt de sociale media, stuurt maandelijks de nieuwsbrieven en schrijft de Tip-artikels die op de website van Beego verschijnen. Ook organiseert ze de webinars en zorgt dat die steeds duidelijk én boeiend blijven.

Wil je op de hoogte blijven van Beego? Vous voulez rester informé sur Beego ? Want to keep up to date with Beego?

Inschrijven S'abonner Subscribe

Je kan op elk moment uitschrijven. We sturen zeker niet te veel e-mails 😉 Vous pouvez vous désinscrire à tout moment. Nous n'envoyons certainement pas trop d'e-mails 😉 You can unsubscribe at any time. We certainly don't send too many e-mails 😉