Over BEEGO

Wanneer je een probleem of vraag hebt over je computer, smartphone, tablet, digitale televisie, printer … kan je sinds eind 2017 BEEGO inschakelen voor een betrouwbare oplossing.

BEEGO schakelt slimme informatica studenten in die je aan huis en met geduld helpen. Van eenvoudige vragen tot een privéles of een complex technisch probleem, we selecteren een betrouwbare student met de juiste kennis uit jouw buurt. Ondertussen is Beego bijna actief in heel Vlaanderen en Brussel.

Mensen geholpen

Studenten

Gemeenten

Km's gefietst

BEEGO team
BEEGO Studenten op de fiets

Onze studenten

Bij BEEGO staat een groot team van slimme IT studenten voor je klaar. Al onze studenten worden grondig geselecteerd op zowel hun technische kennis als op hun capaciteiten om die in mensentaal over te brengen.

BEEGO en de hogescholen

Verschillende hogescholen vinden het waardevol dat hun studenten ervaring opdoen in de praktijk. Daarom stimuleren zij de studenten om zich te engageren voor een studentenjob bij BEEGO. De studenten verdienen dus niet alleen een centje bij, ze krijgen hiervoor een aantal punten die mee tellen voor hun studiegebied. Bovendien helpen ze mee de digitale kloof te verkleinen en leveren een bijdrage aan de maatschappij.

BEEGO man met laptop
HoGent logo
BEEGO werkt samen met artesis plantijn hogeschool antwerpen
BEEGO werkt samen met KdG
BEEGO Werkt samen met vives
BEEGO Werkt samen met Thomas More
BEEGO werkt samen met UA

Ons team achter de schermen

Betty van BEEGO

Betty

Klantenfluisteraar

Betty is de klantenfluisteraar van BEEGO. Als je ons belt krijg je steeds Betty aan de lijn. Zij zorgt ervoor dat alle klanten steeds een afspraak krijgen op de juiste moment, met een leuke babbel erbij natuurlijk!

Manno van BEEGO

Manno

Mede-oprichter

Manno is de mede-oprichter van BEEGO. Hij is dé IT’er van BEEGO en diegene die ervoor zorgt dat ons digitaal platform steeds handiger wordt. Hij is onze opper-informaticus die voor alles een oplossing vindt.

Frederick van BEEGO

Frederick

Oprichter

Frederick is de oprichter van BEEGO.  Na jarenlange ervaring in de telecomsector besloot hij BEEGO uit de grond te stampen. Hij is een gedreven impact-ondernemer met één doel: de digitale kloof verkleinen.

Rosie

Community Manager

Rosie ontfermt zich over alle studenten van BEEGO. Ze selecteert nieuwe studenten en waakt er over dat al onze studenten goed worden begeleid. Daarnaast zorgt ze voor de webinars van BEEGO én de digipunten.

Charlotte

Partnership Manager

Charlotte zorgt voor samenwerkingen met onze partners. Ze zorgt er voor dat Beego kan worden ingezet door andere organisaties om samen op grotere schaal de digitale kloof te verkleinen.

Wil je op de hoogte blijven van Beego?

Inschrijven

Je kan op elk moment uitschrijven. We sturen zeker niet te veel e-mails 😉