Over BEEGO

Wanneer je een probleem of vraag hebt over je computer, smartphone, tablet, digitale televisie, printer … kan je BEEGO inschakelen voor een betrouwbare oplossing.

BEEGO schakelt slimme informatica-studenten in die je aan huis of van op afstand helpen.

BEEGO lanceerde de digicheque, waar partners en openbare besturen beroep op doen. Klik hier om meer te weten over de digicheque.

Mensen geholpen

Studenten

Gemeenten

Km's gefietst

Ons team

Betty van BEEGO

Betty

Klantenfluisteraar

Betty is de klantenfluisteraar van BEEGO. Als je ons belt krijg je steeds Betty aan de lijn. Zij zorgt ervoor dat alle klanten steeds een afspraak krijgen op de juiste moment, met een leuke babbel erbij natuurlijk!

Manno van BEEGO

Manno

Mede-oprichter

Manno is de mede-oprichter van BEEGO. Hij is dé IT’er van BEEGO en diegene die ervoor zorgt dat ons digitaal platform steeds handiger wordt. Hij is onze opper-informaticus die voor alles een oplossing vindt.

Frederick van BEEGO

Frederick

Oprichter

Frederick is de oprichter van BEEGO.  Na jarenlange ervaring in de telecomsector besloot hij BEEGO uit de grond te stampen. Hij is een gedreven impact-ondernemer met één doel: de digitale kloof verkleinen.

Annelies van BEEGO

Annelies

Community en Marketing Manager

Annelies ontfermt zich over alle studenten van BEEGO. Ze selecteert nieuwe studenten en waakt er over dat al onze studenten goed worden begeleid. Daarnaast zorgt ze voor de marketing van BEEGO én de groepslessen.

Christophe

Sales en Marketing Manager

Christophe zorgt voor onze marketing campagnes. Hij zal er mee voor zorgen dat BEEGO in heel België bekend wordt om zoveel mogelijk klanten te helpen bij hun computerproblemen.

BEEGO team

Onze studenten

Bij BEEGO staat een groot team van slimme IT studenten voor je klaar. Al onze studenten worden grondig geselecteerd op zowel hun technische kennis als op hun capaciteiten om die in mensentaal over te brengen.

BEEGO Studenten op de fiets
BEEGO man met laptop

BEEGO en de hogescholen

Verschillende hogescholen vinden het waardevol dat hun studenten ervaring opdoen in de praktijk. Daarom stimuleren zij de studenten om zich te engageren voor een studentenjob bij BEEGO. De studenten verdienen dus niet alleen een centje bij, ze krijgen hiervoor een aantal punten die mee tellen voor hun studiegebied. Bovendien helpen ze mee de digitale kloof te verkleinen en leveren een bijdrage aan de maatschappij.

HoGent logo
BEEGO werkt samen met artesis plantijn hogeschool antwerpen
BEEGO werkt samen met KdG
BEEGO Werkt samen met vives
BEEGO Werkt samen met Thomas More
BEEGO werkt samen met UA

Wil je op de hoogte blijven van Beego?

Inschrijven

Je kan op elk moment uitschrijven. We sturen zeker niet te veel e-mails 😉