Hulp met je smartphone

 

Heb je problemen met jouw telefoon en zoek je hulp van een smartphone student? Onze ervaren IT-studenten staan voor je klaar en helpen je graag bij alle vragen en problemen met je telefoon. Wij brengen in kaart waar het aan ligt en lossen het probleem meteen voor je op.

Heb je geen verbinding met wifi, werken bepaalde apps niet meer of wil je gegevens overzetten naar een nieuwe telefoon? Geen zorgen, wij gaan er voor je mee aan de slag. We laten je zien wat er aan de hand is, lossen het op en zorgen er bijvoorbeeld voor dat jouw telefoon voortaan automatisch een back-up zal maken.

Jonathan BEEGO

“Jonathan heeft me voor de 2de keer gedepanneerd. Hij heeft alle contacten die tot mijn onthutsing uit mijn smartphone waren verdwenen gerecupereerd. Ik was ook heel tevreden met Rosie. BEEGO is absoluut aan te bevelen.” – Marion uit Deurne werd geholpen door Jonathan.

BEEGO: Eerste hulp bij computerproblemen, smartphoneproblemen, printers of alles wat digitaal is! Ook complexe problemen, op Apple, Windows, smartphones, printers, … lossen we op bij je thuis. Is je computer aan vernieuwing toe? Dan geven wij onafhankelijk aankoopadvies en helpen graag met de installatie.