Volg privéles op je eigen toestel

Computerles aan huis voor beginners, senioren en iedereen die graag wil leren werken met een PC of Mac. Ben je benieuwd hoe je e-mails verstuurt en ontvangt, hoe je documenten kunt aanmaken en printen of hoe je kunt surfen op het internet? Onze deskundige IT-studenten leggen het je uit tijdens computerles voor beginners. Uitstekend geschikt voor senioren en ouderen, net als voor iedereen die niet eerder met een computer heeft gewerkt.

Tip: eerder met een computer gewerkt, maar is dat lang geleden? Gebruik onze computerles aan huis om je geheugen weer op te frissen en weer goed van start te gaan.

Met onze digitale hulp krijg je computerles van een ervaren IT-student. Bij Beego werken tal van deskundige studenten, die je graag helpen de eerste stappen te zetten op de computer. Zij volgen een IT-opleiding minimaal op de hogeschool of universiteit. Ze zijn erg gemotiveerd om hun kennis in mensentaal met je te delen.

Voor beginners en senioren: de mogelijkheden

Benieuwd of onze computerles voor jou geschikt is? We helpen senioren en ouderen, net als andere beginners die graag les krijgen in het gebruik van een PC of Mac. Heb je een computer gekocht, maar weet je niet goed hoe je daar gebruik van kunt maken? Wij komen bij je langs, leggen het je uit en zorgen ervoor dat je leert hoe jij met de computer kunt werken.

We leggen tijdens de lessen aan huis uit hoe je het systeem opstart, hoe je kunt surfen op het internet en bijvoorbeeld hoe je een e-mail verstuurt of kunt ontvangen. De belangrijke basis, die we natuurlijk kunnen uitbreiden naarmate je beter met de computer leert werken.

Les van IT-studenten

Heb je meer ervaring met de computer en zoek je naar lessen om programma’s te installeren, jouw computer zelf op te schonen of een back-up te maken van belangrijke bestanden? Onze professionele IT-studenten helpen je ook graag internet en wifi aan te sluiten, zodat je draadloos gebruik kunt maken van een laptop, tablet of een smartphone.

Wij stemmen de computerles aan huis af op jouw behoeftes. Dankzij onze ervaring bij meer dan 1000 tevreden klanten weten we precies hoe we jou het best kunnen helpen. Vanaf de basis of meer specifiek als je al wat meer ervaring hebt. Zo kun je surfen op internet en e-mailen, met belangrijke programma’s werken en jouw computer opschonen.

Beego: Eerste hulp bij computerproblemen, smartphoneproblemen, printers of alles wat digitaal is! Ook complexe problemen, op Apple, Windows, smartphones, printers, … lossen we telefonisch en bij jouw thuis op. Is je computer aan vernieuwing toe? Dan geven wij onafhankelijk aankoopadvies en helpen graag met de installatie.

We helpen je op een geduldige en professionele manier. Bij Beego staat een groot team van slimme studenten klaar om je uit de nood te helpen.

Enrique BEEGO

“Perfecte service, de student heeft echt al het mogelijke gedaan om het (blijkbaar onoplosbare) software probleem te verhelpen. Bedankt!” – Jean uit Antwerpen werd geholpen door student Enrique.

Wil je op de hoogte blijven van Beego? Vous voulez rester informé sur Beego ? Want to keep up to date with Beego?

Inschrijven S'abonner Subscribe

Je kan op elk moment uitschrijven. We sturen zeker niet te veel e-mails 😉 Vous pouvez vous désinscrire à tout moment. Nous n'envoyons certainement pas trop d'e-mails 😉 You can unsubscribe at any time. We certainly don't send too many e-mails 😉