Hulp met je printer

 

Stel, de printer print niet: wat doe je dan? Heel vervelend, vooral als je net een paar belangrijke documenten wil afdrukken. Als de printer het niet meer doet en je die zelf niet meer aan de praat krijgt, heb je daar een specialist bij nodig. Wij helpen je bij alle vragen en problemen over de printer, bijvoorbeeld door verbinding te maken met de printer, opnieuw te installeren of die te resetten.

We kunnen jouw printer installeren en die herstellen, onafhankelijk van het merk dat je gebruikt. Heb je problemen met jouw Canon, Brother, HP of Epson printer? Net als bij andere merken kunnen er soms problemen ontstaan, die we gelukkig goed kunnen oplossen.

“Degelijke uitleg, niet te technisch. Geeft inzicht in een aantal mogelijkheden.” Luc uit Aartselaar werd geholpen door Daphne.

BEEGO: Eerste hulp bij computerproblemen, smartphoneproblemen, printers of alles wat digitaal is! Ook complexe problemen, op Apple, Windows, smartphones, printers, … lossen we op bij u thuis. Is uw computer aan vernieuwing toe? Dan geven wij onafhankelijk aankoopadvies en helpen graag met de installatie.

We helpen u op een geduldige en professionele manier. Bij BEEGO staat een groot team van slimme studenten klaar om u uit de nood te helpen.