Hulp bij al je digitale apparaten

 

Naast de computer, tablet of smartphone, zijn er veel meer apparaten in huis waar vaak hulp bij nodig is. Van digitale televisies tot fotocamera”s, maar ook van de slimme thermostaat tot zelfs wasmachines die gebuikt maken van het internet. Onze studenten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten heel goed wat ons in de nabije toekomst te wachten staat.

Krijg je bijvoorbeeld je slimme thermostaat niet goed ingesteld of wil je boeken op je e-reader downloaden, maar weet je niet hoe dit moet? Of zoek je hulp bij het aansluiten van je home cinema set, het installeren van je IP-camera of de bediening van je Philips Hue lampen? Onze studenten helpen je met plezier!

BEEGO ARTIKELS Smartwatch

BEEGO: Eerste hulp bij computerproblemen, smartphoneproblemen, printers of alles wat digitaal is! Ook complexe problemen, op Apple, Windows, smartphones, printers, … lossen we op bij u thuis. Is uw computer aan vernieuwing toe? Dan geven wij onafhankelijk aankoopadvies en helpen graag met de installatie.

We helpen u op een geduldige en professionele manier. Bij BEEGO staat een groot team van slimme studenten klaar om u uit de nood te helpen.