Veelgestelde vragen

Wat kost BEEGO?

Je kan al bij BEEGO terecht vanaf een half uur. Voor een half uur betaal je 19 euro. Daarbij komt een verplaatsingsvergoeding voor de student van 3 euro. De betaling gebeurt veilig en eenvoudig met je bankkaart.

Onze tarieven

Ben je lid bij BEEGO? Dan krijg je niet alleen een korting van 20% op je afspraken maar de betaling gaat nog eenvoudiger via domiciliëring.

Bekijk ons ledenvoordeel

Wat als ik toch niet thuis ben?

Heb je een afspraak gemaakt maar kan je toch niet? Verwittig ons dan zo snel mogelijk. Als je dat binnen de 24u voor je afspraak doet, kan dat volledig kosteloos. Zeg je je afspraak minder dan 24u op voorhand af, dan rekenen wij een half uur aan zodat wij de student kunnen betalen voor de tijd die ze vrij hielden.

Hoe maak ik een afspraak?

Je kan een afspraak maken door te bellen naar 078 485 400 of door het contactformulier in te vullen op onze website. Dan bellen wij je terug. Bel je buiten de kantooruren van BEEGO? Spreek dan even een bericht met je naam, probleem en postcode, en dan bellen wij je terug!

Maak een afspraak

Hoe snel kan er een student komen?

Hoe snel er een student kan komen, hangt af van de regio waar je woont. Ga eens een kijkje nemen op de kaart van onze website. Woon je in een groene zone, dan krijg je normaal gezien een afspraak binnen de drie dagen. Woon je in een oranje zone, dan kan je een afspraak krijgen binnen de week. Uiteraard hangt dit wel af van de beschikbaarheid van de student.

Woon je in een witte zone, dan zijn we nog niet actief in je regio. Je kan je inschrijven op de nieuwsbrief en wij laten het je weten als we actief worden in jouw regio.

Kan ik ook afspraken maken zonder dat ik lid ben?

Ja, je kan bij BEEGO ook afspraken maken zonder dat je lid bent. Als lid krijg je wel enkele voorbeelden. Je krijgt 20% korting op je afspraken en kan gratis naar onze groepslessen komen.

Waarom krijg ik geen exact aankomstuur dat de student zal langskomen?

Als je de eerste opdracht van die dag bent voor de student, zal je een vast aankomstuur krijgen en moet de student op tijd komen. Als er al andere opdrachten waren voor jou, kunnen we niet op voorhand weten om hoe laat de student zal aankomen aangezien we niet weten hoe lang hij bij de vorige klanten zal blijven.

Hoe werkt BEEGO?

Je kan bij BEEGO een afspraak maken door ons te bellen of door een contactformulier in te vullen. Hier vind je waar je dan kan doen. Als je een afspraak gemaakt hebt zal er een student langskomen bij jou thuis. De betaling verloopt veilig en eenvoudig met de bankkaart.

Wat als ik in een regio woon waar BEEGO niet actief is?

Als je in een regio woont waar BEEGO niet actief is, zijn er enkele dingen die je kan doen:

  1. Een afspraak maken voor in een hotspot. BEEGO heeft enkele hotspots waar wij je ook kunnen verder helpen. Als we niet naar jou thuis kunnen komen, kan je een afspraak maken op één van deze plekken en alsnog geholpen worden. Ontdek hier waar we kunnen langskomen. Let wel op, we kunnen je hier alleen helpen met mobiele apparaten zoals een smartphone en een laptop.
  2. Inschrijven op de nieuwsbrief. Schrijf je gerust in op de nieuwsbrief, als er nieuwe regio’s beschikbaar worden, laten wij je zeker iets weten!

Hoe weet ik of BEEGO wel betrouwbaar is?

BEEGO heeft intussen bijna 2000 reviews van klanten waar we al zijn geweest. Deze kan je vinden op onze reviews pagina. Verder werken we ook samen met verschillende partners zoals KBC, stad Gent en Antwerpen, Digidak enzovoort. Twijfel je nog steeds? Bel ons dan gerust op 078485400 of stuur een e-mail naar info@beego.be voor meer info.

Waarvoor kan ik BEEGO inschakelen?

Onze BEEGO studenten zijn specialisten in zowat alles wat digitaal is. Dit kan gaan over uitleg over je smartphone maar ook over een slimme deurbel bijvoorbeeld. Heb je een complexer probleem met je computer of e-mail? Geen probleem, onze studenten weten er raad mee!

Wat zijn hotspots?

Komt BEEGO niet in jouw regio? Dan kan je een afspraak maken in één van onze hotspots. Op de moment van de afspraak komen dan zowel jij als de student naar de hotspot en helpen wij je daar verder. Let wel op, we kunnen je hier alleen helpen met mobiele apparaten zoals een laptop of een smartphone.

Onze hotspots

Hoe verloopt de betaling?

De betaling verloopt eenvoudig en veilig met de bankkaart. Ben je lid bij BEEGO? Dan is het nog makkelijker, via domiciliëring.