Inloggen met Itsme, handig voor je belastingsaangifte

BEEGO Itsme

Op 28 juni moet uw belastingaangifte op papier ingediend zijn. Als u online indient heeft u tijd tot 11 juli. Veel mensen zijn echter niet vertrouwd met het online systeem en kiezen daarom liever voor de papieren weg. Maar deze tip kan je misschien toch overtuigen om het digitaal te proberen.

Het moeilijkste aan de online aangifte is het inloggen. Hiervoor krijg je een aantal manieren voorgeschoteld met tokens en kaartlezers etc. Meestal loopt het hier mis. Er is één methode die wel handig is en je voor een hele hoop andere zaken ook kan gebruiken om je identiteit online te verifieren. Dat is Itsme. In deze tip leggen we uit hoe Itsme in zijn werk gaat.

Als je wil aanmelden voor Tax-On-Web, krijg je 5 mogelijkheden:

BEEGO Tax-On-Web

Itsme, is veruit de eenvoudigste manier om in te loggen. Bovendien kan je Itsme voor tal van andere zaken ook gebruiken. Het je identiteitskaart om op alle online portalen aan te melden. De eerste keer moet je itsme wel installeren en instellen, en dat kan op 2 manieren. Nadien is het kinderspel om te gebruiken, en bovendien erg veilig. Volg de stappen om je eerste installatie te voltooien

  1. Manier 1: Ben je klant bij KBC, BNP Paribas of ING en maak je gebruik van mobiel bankieren? Volg de instructies op volgende link: https://www.itsme.be/get-started/bank
  2. Manier 2: Heb je een EID en een kaartlezer? Volg dan de instructies op volgende link:  https://www.itsme.be/get-started/eid

Deze stappen moet je slechts één maal doorlopen. Nadien kan je overal inloggen door middel van de app op je smartphone. Op de volgende link vind je een overzicht van de bedrijven waar je met Itme kan inloggen: https://www.itsme.be/partners Deze lijst is steeds in uitbreiding. Handig, toch!

BEEGO ItsMe

Ik vond deze tip bruikbaar?

Bij BEEGO staan er verschillende slimme studenten klaar om u uit de nood te helpen. Al onze studenten werden nauwkeurig geselecteerd zodat ze u kwalitatieve hulp bieden.

Bekijk onze video

BEEGO help me

Heb je hulp nodig?

Heb je hulp nodig naar aanleiding van dit artikel? Onze studenten komen je graag helpen, vanaf 22 euro komen ze al naar je thuis. Probeer het gerust een keer!

Onze video

Leave a Reply

Stel hier je vraag