BEEGO Tips

BestandenFoto'sInternet
10 November, 2019

Hoe verlies ik geen bestanden en foto’s meer?

Bij veel BEEGO opdrachten worden we gevraagd om bestanden terug te vinden of over te zetten naar een ander toestel. Bestanden, zoals foto’s en documenten worden op de harde schijf van de computer bewaard. Tegenwoordig is dat wat achterhaalt.

InternetSmartphones
16 Oktober, 2019

Spreek meer dan 100 talen dankzij Google Translate

Begrijp jij Russisch? Dankzij Google Translate kan je jouw plan trekken in meer dan 100 verschillende talen! Met je smartphone kan je zelfs foto’s nemen van een vreemde taal en die onmiddellijk vertalen.

BEEGO foto's delen Foto'sTips
29 Augustus, 2019

Google Foto’s: een online fotoboek

We toonden jullie in onze vorige tips al verschillende toepassingen van Google, maar er is meer. In deze tip vertellen we jou over Google Foto’s. Het is een online fotoboek met video’s, animaties en nog veel meer.

BEEGO TIPS Login InternetTipsWachtwoorden
23 Augustus, 2019

Wachtwoord vergeten, wat nu?

In een vorige tip vertelden we jullie hoe je jouw wachtwoord niet langer zelf moet onthouden. In deze tip leggen we uit was je moet doen als je jouw wachtwoord toch nog zou vergeten.

InternetTipsWachtwoorden
13 Augustus, 2019

Voorkom dat je jouw wachtwoorden vergeet

We hebben tegenwoordig overal een wachtwoord voor nodig, voor te shoppen, mailen, bankieren, … en ze moeten ook steeds complexer zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat je ze niet vergeet?

BEEGO papieren contacten boek SmartphonesTips
9 Augustus, 2019

Verlies geen contactpersonen met Google Contacts

Iedereen heeft het wel eens voor. Om het aantal jaar is je smartphone aan vervanging toe, of erger, je bent hem kwijt. In deze tip leren we hoe je nooit meer contactpersonen verliest en ze eenvoudig op een nieuw toestel zet.

BEEGO Tip email InternetTips
30 Juli, 2019

Hoe verander je van email adres?

Als je hebt beslist om naar een Gmailadres over te schakelen, wil je natuurlijk dat je contactpersonen op de hoogte worden gebracht. In deze tip leggen we je uit hoe.

BEEGO Gmail InternetTips
24 Juli, 2019

Aan de slag met je Gmail adres!

Hoe en waarom je best een Gmail adres aanmaakt, leer je uit onze vorige tip. Hoe je effectief emails met gmail kan sturen leer je hier. Veel mailplezier!

BEEGO hoe je email adres veranderen en waarom via gmail InternetTips
14 Juli, 2019

Ontdek Gmail, veel meer dan enkel een email adres

Waarschijnlijk heeft u al een email adres. Maar tegenwoordig is een email adres veel meer dan enkel een digitale postbus. Je contactpersonen, agenda, foto’s, bestanden, … kunnen allemaal worden gekoppeld aan je email adres.

BEEGO Itsme SmartphonesTips
14 Juni, 2019

Inloggen met Itsme, handig voor je belastingsaangifte

Op 28 juni moet uw belastingaangifte op papier ingediend zijn. Als u online indient heeft u tijd tot 11 juli. Veel mensen zijn echter niet vertrouwd met het online systeem en kiezen daarom liever voor de papieren weg. Maar deze tip kan je misschien toch overtuigen om het digitaal te proberen.

BEEGO WeTransfer Foto'sTips
13 Mei, 2019

Grote bestanden en foto’s versturen met WeTransfer

Tegenwoordig delen en sharen we foto’s in overvloed via whatsapp of facebook. Maar die foto’s worden automatisch verkleind waardoor de ontvanger ze niet in hoge kwaliteit kan gebruiken. Soms is het dus nodig om foto’s of eender welke bestanden in groter formaat door te sturen.

BEEGO ICE noodmelding IOS SmartphonesTips
15 April, 2019

Stel je noodcontacten en medische informatie in op je smartphone

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Stel daarom jouw noodcontacten of ICE (In Case of Emergency) contacten in op je smartphone. Zo vindt een hulpverlener snel jouw naasten als er jou iets overkomt. In dit artikel leggen we uit hoe je dit instelt.

BEEGO facebook digitale erfenis Tips
15 Maart, 2019

Beheer je digitale erfenis

Heb je ooit al eens stilgestaan bij wat er met je profiel, foto’s en berichten gebeurt als jij er niet meer bent? Een Facebookgebruiker sterft maar de Facebookaccount blijft gewoon bestaan. Daardoor blijven zijn vrienden bijvoorbeeld meldingen ontvangen van zijn verjaardag terwijl die al overleden is. Daar hebben ze bij Facebook wat op gevonden.