Bij BEEGO staan verschillende slimme studenten voor u klaar. Al onze studenten worden grondig geselecteerd op zowel hun technische kennis als op hun capaciteiten om die over te brengen in mensentaal.

Manno, 21

Student Informatica, 2de jaar

Ik ben Manno, een student met een passie voor ICT. Ik help al jaren, met veel plezier, vrienden en familie met hun ICT problemen en vragen, samen met BEEGO kan ik dit nu uitbreiden naar heel de stad Antwerpen. Hopelijk tot snel!

Lars, 19

Bachelor Industrieel Ingenieur, 1ste jaar

Geïnspireerd door alles wat met technologie te maken heeft, wil ik zelf steeds met de nieuwste toestellen rondlopen (android/IOS). Regelmatig word ik ingeschakeld door familie en vrienden voor al hun technische problemen. Verder ben ik een fervent sporter, zowel lopen, fietsen, zwemmen, ... Als ik maar in beweging ben! Bij BEEGO kan ik het fietsen combineren met het oplossen van digitale problemen, ideaal!

Rosie, 18

Grafische Vormgeving, 1ste jaar

Ik ben Rosie, opgegroeid met technologie en door mijn studies vaak met Apple toestellen bezig. Tot voorheen door familie ingeschakeld, nu ook voor jullie bij BEEGO!

Walid, 20

Student Geneeskunde, 3de jaar

Toen ik twee jaar oud was, leerde ik voor het eerst een computer kennen. Sindsdien kon je me altijd voor eentje vinden. Ik heb al veel wandelingen gemaakt in de wereld van technologie. Bij BEEGO mag ik nu de rol aannemen van gids op deze reis door het digitale onbekende. Dus, heeft jouw smartphone weer de griep of loopt je computer op krukken? Dan kan jij rekenen op een specialist aan huis.

Annelies, 23

Student Toegepaste Informatica, 1ste jaar

Ik ben Annelies, van kinds af al aan het prullen met computers en de laatste nieuwe snufjes. Ik sta altijd paraat om vrienden en familie te helpen met hun computer probleempjes. Samen met BEEGO kan ik u nu ook helpen!

Mark, 20

Student Informatica, 3de jaar

Vrienden noemen mij wel eens een computernerd, maar ik neem dit als een compliment. Computers spelen dan ook een grote rol in onze hedendaagse maatschappij. Bij BEEGO kan ik mijn passie gebruiken om jou te helpen. Een probleem met je computer, smartphone of ander multimedia apparaat? Met al jaren computerervaring lossen wij het zo op. (⌐■‿■)

Wouter, 24

Student Electronica ICT

Mijn interesse wordt gewekt bij alles wat ook maar iets met ICT te maken heeft. En dit al sinds wij thuis onze allereerste computer kochten. Sindsdien ben ik dagelijks bezig met het volgen van de laatste technologische snufjes. Met veel plezier wil ik graag ieder zijn computerproblemen komen oplossen!

Jij?

ICT Wizard

Werken bij BEEGO?
Neem een kijkje op onze job pagina