Onze partners

BEEGO werkt met verschillende partijen samen. Zowel openbare besturen als ondernemingen doen beroep op BEEGO. Meer weten? Contacteer ons dan via info@beego.be.

BEEGO stad Gent logo

Stad Gent

In Gent kunnen kansengroepen via het OCMW gebruik maken van een BEEGO digicheque bij aankoop van een tweedehands computer. De studenten van BEEGO helpen met de installatie en de basiskennis om aan de slag te gaan met een computer. Gebruikers kunnen tot 2 digicheques verkrijgen, zodat er ook een 2de uur uitleg kan gegeven worden indien nodig.

Meer info…

BEEGO Logo Antwerpen

Stad Antwerpen

BEEGO is een partner van het project Digitaal Inclusieve Wijk van Stad Antwerpen. Via het buurtwerk kunnen personen digitale assistentie van BEEGO verkrijgen, zowel aan huis of in het buurtwerk, via een digicheque van BEEGO.

Meer info…

BEEGO KBC Logo

KBC bank

Klanten van KBC bank krijgen een korting aangeboden op de diensten van BEEGO. Deze korting is verkrijgbaar in de KBC kantoren. Zo helpt KBC hun klanten om de eerste stappen te zetten naar online banking via computer en smartphone.

BEEGO logo Krëfel

Krëfel

Heb je net een nieuwe PC, smartphone, slimme televisie of zelfs een slimme deurbel bij Krëfel gekocht? Dan kan je er meteen een BEEGO digicheque bij bestellen. Dan komt er een student van BEEGO aan huis om jouw toestel helemaal in te stellen en uit te leggen. Krëfel biedt met digitale assistentie van BEEGO een service aan die nét dat stapje verder gaat!

Meer info…

BEEGO Logo Digidak

Digidak

Digidak is al jaren actief op het vlak van E-inclusie in gemeentes. Zij voorzien vrije inloopmomenten met vrijwilligers die digitale lessen en assistentie bieden in de gemeente. BEEGO en Digidak bieden een complementair en compleet aanbod door de combinatie van lesmomenten én gevorderde 1-op-1 begeleiding aan huis door de studenten van BEEGO.

Meer info…

BEEGO logo zorgbedrijf

Zorgbedrijf Antwerpen

Residenten en klanten van het Zorgbedrijf Antwerpen kunnen rekenen op een waaier van diensten. Zo krijgt men ook een een verminderd tarief om gebruik te maken van de digitale assistentie van BEEGO. Het Zorgbedrijf is één van de eerste partners van BEEGO.

Meer info…

BEEGO logo Neos

Neos

Leden van Neos krijgen allerlei ledenvoordelen bij BEEGO. Clubs van Neos organiseren ook groepslessen en digitale cafés met BEEGO.

BEEGO VUB taskforce

De Vlaamse Taskforce E-Inclusie

BEEGO maakt deel uit van de Vlaamse taskforce E-Inclusie. Het doel is het doorbreken van sociaal isolement omwille van beperkte digitale toegang of vaardigheden . Deze Taskforce  is een samenwerkingsverband van lokale besturen, publieke instellingen en middenveldorganisaties, die al jarenlang werken aan kwetsbare groepen digitaal insluiten. De taskforce werd geïnitieerd door Ilse Mariën, onderzoekster bij imec-SMIT VUB en raadgever e-Inclusie bij het Kabinet Somers.

Meer info…

Partner worden of meer weten? Contacteer ons dan via info@beego.be.