Hulp nodig met internet

 

Heb je wel wifi, maar geen internet? Als je geen internetverbinding hebt kan er van alles aan de hand zijn. Wij zoeken voor je uit hoe het komt dat wifi steeds wegvalt of hoe je wel verbinding kunt hebben, maar geen internet.

Er kan sprake zijn van verschillende internet problemen, die niet vanzelf zullen oplossen. Het is belangrijk dat alle instellingen goed staan en de verbinding op de juiste manier worden gelegd. Als je jouw modem of router bekijkt zie je veel lampjes knipperen en zijn er allerlei aansluitingen beschikbaar. Het is belangrijk dat ze allemaal goed staan, om het internet te laten werken. Je voorkomt daarmee dat wifi steeds wegvalt, heel traag is of zelfs helemaal geen internetverbinding oplevert.

Zelfs al ligt het probleem bij Telenet, Proximus, Scarlet, Orange of een andere provider, onze studenten assisteren zelfs om contact op te nemen met je internetprovider. Zo vermijd je een frustrerend telefoongesprek met je provider over technische zaken.

BEEGO: Eerste hulp bij computerproblemen, smartphoneproblemen, printers of alles wat digitaal is! Ook complexe problemen, op Apple, Windows, smartphones, printers, … lossen we op bij u thuis. Is uw computer aan vernieuwing toe? Dan geven wij onafhankelijk aankoopadvies en helpen graag met de installatie.

We helpen u op een geduldige en professionele manier. Bij BEEGO staat een groot team van slimme studenten klaar om u uit de nood te helpen.