BEEGO stelt 5 onmisbare apps voor

BEEGO 5 onmisbare apps
Annelies Beego Community Manager

Apps zijn computerprogrammatjes die je op je smartphone of tablet kan zetten. Je hebt oneindig veel apps die je kan gebruiken voor allerlei toepassingen. Je kan ze gebruiken om spelletjes mee te spelen, om de weg terug te vinden, om aan online banking te doen en zo veel meer. BEEGO zet 5 onmisbare apps op een rijtje die je in je dagelijkse leven kunnen helpen.

Hoe installeer ik een app?

BEEGO app installeren

Zo een app, hoe werkt dat nu? Download apps altijd via Google Play (Android) of de App Store (Apple). Hier is altijd meer controle over de apps dan op het wereldwijde web. Let er ook op dat je veilige apps download. Dit kan je uitmaken aan hoe vaak een app al gedownload is en welke rating die app dan kreeg.

BEEGO app installeren

BEEGO inloggen met itsme app popup

Itsme

De eerste van de onmisbare apps is Itsme. Dankzij deze app heb je geen kaartlezer meer nodig. Want Itsme is een superhandige én op-en-top veilige manier waarmee je online je identiteit bevestigt. Een transactie bij de bank bevestigen? Documenten aanvragen bij de gemeente via een e-loket? Je belastingaangifte indienen? Inloggen bij je ziekenfonds? Met deze app regel jij voortaan alles met je digitale ID. Registreren is in een handomdraai gebeurd. Voor de activering heb je eenmalig je bankkaart òf je eID en kaartlezer nodig.

Er zijn enorm veel websites waar je kan inloggen met itsme. Dit gaat van overheidswebsites tot banken tot je mutualiteit. Alle partners van itsme kan je terugvinden op hun website: www.itsme.be/partners.

In deze tip leer je hoe je Itsme installeert.

BEEGO Payconiq installeren

Payconiq

Je komt Payconiq tegenwoordig steeds vaker tegen. Je kan Payconiq al gebruiken over de hele Benelux en in Duitsland. De app maakt het mogelijk om via je smartphone makkelijk te kunnen betalen. Het is zowel makkelijk te gebruiken tussen vrienden en familie als in kleine handelszaken. De app genereert QR codes die dan eenvoudig gescand kunnen worden om te betalen. Lees onze tip over Payconiq en ge ermee aan de slag.

BEEGO Lastpass installeren

Lastpass

Heb je moeite om je paswoorden te onthouden? Dan is de wachtwoordmanager LastPass iets voor jou! Deze app bewaart al je wachtwoorden en gebruikersnamen in een veilige kluis. Log je in op een nieuwe website? Dan vraagt LastPass je of het de gegevens moet onthouden. Klik je op ‘ja’, dan vult LastPass ze voortaan automatisch voor je in. Het enige wachtwoord dat jij voortaan nog hoeft te onthouden is je hoofdwachtwoord. Handig!

Leer meer over hoe Lastpass werkt in deze tip.

BEEGO Whatsapp installeren

Whatsapp

Whatsapp is een erg bekende berichten app die erg veel gebruikt wordt. Toch gebruikt nog niet iedereen het. Hoewel Whatsapp een berichten app is, heeft het heel wat voordelen ten opzichte van de gewone sms. Via Whatsapp kan je bijvoorbeeld veel makkelijker afbeeldingen en documenten delen. Je kan groepen zoals bijvoorbeeld met de familie zodat je daar iedereen tegelijkertijd kan aanspreken. Je kan spraakberichten maken zodat je minder moet typen en je kan het zelfs installeren op je computer en tablet als je liever met een groter scherm werkt dan met dat van je smartphone.

Bij een Whatsapp wordt ook altijd een status opgegeven waarin je kan zien of het bericht is verzonden, aangekomen en gelezen. Zo weet je altijd met zekerheid of iemand je bericht wel aankreeg.

BEEGO 4411 installeren

4411

De 4411 app kan je gebruiken voor het vergemakkelijken van je mobiliteitskosten binnen je stad of gemeente. Je kan er parkeersessies met betalen, De Lijn en NMBS tickets mee kopen en een laadpaal voor je elektrische auto mee betalen.

 

Veel app plezier!

Bij BEEGO staan er verschillende slimme studenten klaar om u uit de nood te helpen. Al onze studenten werden nauwkeurig geselecteerd zodat ze u kwalitatieve hulp bieden.

Bekijk onze video

BEEGO Help me

Heb je hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij deze tip? Onze studenten komen je graag helpen, vanaf een half uur komen ze al naar je thuis. Probeer het gerust een keer!

Maak een afspraak

Onze video

Wil je op de hoogte blijven van Beego? Vous voulez rester informé sur Beego ? Want to keep up to date with Beego?

Inschrijven S'abonner Subscribe

Je kan op elk moment uitschrijven. We sturen zeker niet te veel e-mails 😉 Vous pouvez vous désinscrire à tout moment. Nous n'envoyons certainement pas trop d'e-mails 😉 You can unsubscribe at any time. We certainly don't send too many e-mails 😉

  Wil je op de hoogte blijven?

  • Ontvang handige digitale tips en advies
  • Krijg regelmatig een korting of andere acties toegestuurd
  • Kom meer te weten over BEEGO
  Je kan op elk moment uitschrijven. We sturen zeker niet te veel e-mails   

  Oeps..., er is iets fout gegaan. Probeer opnieuw.
  Bedankt! We hebben je een email gestuurd waar je de inschrijving kan bevestigen!
  Kan ik u helpen?
  Beego klantenservice
  078 485 400
  (Lokaal tarief, zonder meerkost)
  Bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag
  (Niet op feestdagen)
  Stuur een bericht
  Contacteer ons
  terug

   Bedankt
   terug

   Het formulier is verstuurd, we nemen spoedig contact met u op!